خدمات سرمایه گذاری کسب و کارهای نوپا، تجاری سازی، بازاریابی و فروش

نوآوری مدل کسب و کار به طور فزاینده ای به عنوان بخش اصلی مدیریت استراتژیک شناخته شده است که مزایای تعیین کننده رقابتی را برای تعداد فزاینده ای از سازمان ها به وجود می آورد،این امر به ویژه در زمینه های استراتژی پایداری شرکت ها و کارآفرینی پایدار بسیار مهم است،زیرا نوآوری های فن آوری در انزوا باعث بهبود فزاینده ای عملکرده های اقتصادی ،اجتماعی و محیطی می شوند.علی رغم افزایش تحقیقات به نوآوری در مدل کسب و کار،هنوز ابهامات مفهومی در بین دانشگاهیان و دست اندرکاران در مورد نوآوری مدل کسب و کار وجود دارد.این عدم وضوح نه تنها موضوعاتی را برای درک آنچه باعث موفقیت شرکت ها می شود،ایجاد می کند بلکه همچنین برای درک چگونگی نوآوری مدل کسب و کار با فرایندهای توسعه محصول و خدمات ارتباط دارد.

  • خدمات مالکیت فکری
  • خدمات ارزیابی
  • خدمات مشاوره
  • خدمات توسعه بازار
  • خدمات شتاب دهی کسب‌ وکار
  • خدمات مدیریت فناوری
  • خدمات مالی و سرمایه گذاری

موفقیت فقط در مورد آنچه شما در زندگی خود انجام می دهید نیست. بلکه چیزی است که شما از دیگران الهام می گیرید.

– کلینیک کسب و کار –

فرصت های سرمایه گذاری

سرمایه‌گذاری، یعنی خرید کالایی که در حال حاضر مصرف نمیگردد اما در آینده شخص به آن نیاز پیدا خواهد کرد و آن کالا برایش سودآور خواهد بود.

مطالعات پیش امکان سنجی(pfs)

مطالعات پیش امکان سنجی(pfs)

تاثیر زیادی در سرنوشت پروژه دارد بسیاری از مشکلاتی که در اجرای پروژه بروز می کند ناشی از ناکافی بودن مطالعات اولیه است دقت در مطالعات امکان سنجی یا طرح توجیهی پروژه ،از ریسک تاخیر در اجرای پروژه  فراتر رفتن هزینه ها نسبت به مبالغ پیش بینی شده ،می کاهدگزارش امکان سنجی باید کلیه اطلاعات لازم برای تصمیم گیری را در اختیار سرمایه گذاری قرار دهد 1- تعیین ساختگاه طرح 2-مطالعات مهندسی پایه و طراحی اولیه 3- تعیین خط مشی اجرائی طرح  4- تهیه برنامه زمان بندی طرح به تفکیک پروژه ها برای فعالیت ها و خدمات مهندسی ،تدارکات ،پشتیبانی تدارکات ،کنترل کیفیت، ساخت( شامل عملیات ساخت و نصب )،مالی تجهیز نیروی انسانی برای دوره بهره برداری و راه اندازی5-برآورد هزینه های سرمایه گذاری ارزی و ریالی طرح به تفکیک پروژه ها 6-تهیه و ارائه گزارش مرحله امکان سنجی نهایی

بازاریابی برای کالا

بازار پر رقابت امروزی کمپانی ها را بر آن داشته است که با موضوع فروش بطور جدی برخورد کنند و فقط از فروشندگان حرفه ای و خبره برای فروش کالاهای خود استفاده نمایند.

برنامه کسب و کار (PB)

بیزنس پلنBP (همان کسب و کار می باشد که برای شروع هرکاری به آن نیاز دارید یعنی همیشه در ابتدای هرکسب و کار باید بیزنس طراحی کنید ،در کل نوشتن بیزنس پلن به شما کمک می کند که به اهداف کسب و کارتان برسید ،هرگاه شما طرح کسب و کار خود را به دقت و متقاعد کننده طراحی کنید،در هر فاز از کسب و کار خود به سمت اهداف کاری خود نزدیک تر می شود ،یک بیزنس پلن حرفه ای می تواند افراد سرمایه دار یا سازمان ها را متقاعد کند تا در سرمایه گذاری طرح به شما کمک کند ،می توان گفت که بیزنس پلن یک طرح برای کسب و کار شماست تا افراد سرمایه دار ترغیب به سرمایه در طرح شما شوند.

bp

سرمایه گذاری های خطرپذیر

سرمایه‌گذاری خطرپذیر که از آن با عنوان‌های «سرمایه‌گذاری جسورانه» یا «سرمایه‌گذاری کارآفرینی» نیز نام می‌برند، عبارت است از تأمین سرمایه لازم برای شرکت‌ها و کسب‌وکارهای نوپا (استارت آپ) و کارآفرین که مستعد جهش و رشد ارزش و البته ریسک فراوانی است.

مطالعات امکان سنجی

مطالعات امکان سنجی (FS)

امکان سنجی(FS): تاثیر زیادی در سرنوشت پروژه دارد بسیاری از مشکلاتی که در اجرای پروژه بروز می کند ناشی از ناکافی بودن مطالعات اولیه است دقت در مطالعات امکان سنجی یا طرح توجیهی پروژه ،از ریسک تاخیر در اجرای پروژه فراتر رفتن هزینه ها نسبت به مبالغ پیش بینی شده ،می کاهدگزارش امکان سنجی باید کلیه اطلاعات لازم برای تصمیم گیری را در اختیار سرمایه گذاری قرار دهد 1- تعیین ساختگاه طرح 2-مطالعات مهندسی پایه و طراحی اولیه 3- تعیین خط مشی اجرائی طرح 4- تهیه برنامه زمان بندی طرح به تفکیک پروژه ها برای فعالیت ها و خدمات مهندسی ،تدارکات ،پشتیبانی تدارکات ،کنترل کیفیت، ساخت( شامل عملیات ساخت و نصب )،مالی تجهیز نیروی انسانی برای دوره بهره برداری و راه اندازی5-برآورد هزینه های سرمایه گذاری ارزی و ریالی طرح به تفکیک پروژه ها 6-تهیه و ارائه گزارش مرحله امکان سنجی نهایی

جذب سرمایه گذار

یافتن منابع مالی برای آغاز و ادامه فعالیت شرکت جزء مهم ترین مراحل کار کارآفرین ها محسوب می شود و در این بین جذب سرمایه گذار برای شروع یک فعالیت تجاری حرف اول را میزند. هر کسب و کار نوپایی به سرمایه احتیاج دارد.

نگارش طرح های توجیهی (صنعتی، کشاورزی، خدماتی)

یکی از ضروری‌ترین کارها برای کسب‌وکارهای نوپا، اخذ مجوز از سازمان‌ها و دریافت تسهیلات بانکی است. با ارائه طرح توجیهی معادل واژه انگلیسی (Feasibility Study) در کوتاه‌ترین زمان میتوان به این مهم دست یافت. طرح توجیهی گزارشی است که می‌تواند توجیه‌پذیری و یا قابل انجام نبودن طرح و پروژه موردنظر را از جهات گوناگون، نشان دهد. بدیهی است مؤسسات تمایلی به سرمایه‌گذاری و یا همکاری با پروژه‌ها و طرح‌های ناموفق ندارند لذا ضروری است در نگارش طرح توجیهی نهایت دقت را مبذول داشت . 1مشخصات مجری2-مشخصات طرح:- 3مشخصات مجوزهای قانونی -4مشخصات محصول5-پیش‌بینی و برآورد مالی طرح- 6برآورد هزینه‌های سرمایه‌گذاری7- برنامه‌ریزی و زمان‌بندی اجرای طرح

نگارش طرح های توجیهی (صنعتی، کشاورزی، خدماتی)